Samtykke til overdragelse af tandlægejournal

Eftersom jeg gennem længere tid forgæves har forsøgt at sælge Tandklinikken i Løkken, er det med vemod, at jeg efter mange dejlige år, har besluttet at lukke med udgangen af 2023.

Jeg har til gengæld indledt et positivt samarbejde med tandlæge Thomas Rakkeby Kristensen, som snart er færdig med at bygge ny flot klinik i Brønderslev. Klinikken ”Byens Tandlæger”  ligger på Markedsvej 4 i Brønderslev. Nem at komme til fra Løkken med såvel bil som bus. Jeg kan give Thomas mine bedste anbefalinger og han ser frem til at byde nye patienter velkommen. Jeg fortsætter med at arbejde som tandlæge hos Thomas fra 1.februar 2024 og vil primært behandle egne patienter fra klinikken i Løkken.

Tandlæge Anne Louise Thorup Larsen har fået nyt job på tandklinik i Brovst, men fortsætter på klinikken i Løkken året ud.

Såfremt du ønsker at følge med til ”Byens Tandlæger” i Brønderslev, bedes du give dit samtykke til at vi overflytter din journal d. 22.12.2023. I så fald vil du automatisk blive indkaldt til eftersyn, som du plejer.